Rooster miv woensdag 26 jan. 2022

Nieuws

Rooster miv woensdag 26 jan. 2022

Baanzwemmen

Rooster miv woensdag 26 jan. 2022

Klik hier voor het rooster miv woensdag 26 jan. 2022

Toegang tot zwembad Kerkpolder voor de zwemlessen met een geldig coronatoegangsbewijs en een geldige legitimatie.

Ook is (buiten het zwemmen) het dragen van een mondkapje verplicht.

Bij Sportfondsen vinden wij de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers belangrijk. Zwemmen en sport in het algemeen maakt onderdeel uit van een gezonde levensstijl. In een veilige omgeving, daarom volgen wij de richtlijnen van de overheid om het aantal coronabesmettingen te beperken. Wanneer de huidige richtlijnen veranderen, dan zullen wij die volgen en hierover via onze website en social media informeren.

Wij, alle bij Sportfondsen aangesloten zwembaden, volgen het officiële protocol Verantwoord Zwemmen (versie 8.1) dat is opgesteld door de Wizz (Vereniging van Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen) namens de gezamenlijke partijen in de zwembadbranche en in overleg met het ministerie van VWS. Andere initiatieven of onofficiële protocollen, zoals die van de NSWZ, volgen wij NIET.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.