Binnen

Dameszwemles

Zwemles is voor iedereen

Zwemles is voor iedereen. Of je nu elf, dertig of tachtig bent; ook jij kunt het leren! Heb je al diploma’s, maar wil je je zwemvaardigheden verbeteren? Of wil je weer vertrouwd raken met water? Ook dan kun je meedoen met de zwemles voor volwassenen.

Leren zwemmen
Zwemmen begint met vertrouwen in je eigen kunnen. Daarom zetten we bij het zwemmen voor volwassenen in op een fijne en relaxte sfeer. Onder begeleiding van onze zwemlesgevers raak je vertrouwd met water. In een kleine groep leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.

Zwemmen weer oppakken
Zwemmen is een gezonde sport, die je tot op hoge leeftijd risicovrij kunt doen. Wil je opnieuw vertrouwd raken met water? Vind je het fijn om onder begeleiding te oefenen? Je bent van harte welkom!

Zwemvaardigheden verbeteren
Ook als je beter wil leren zwemmen kun je terecht bij de zwemles voor volwassenen. In kleine groepen werk je onder begeleiding van een ervaren zwemlesgever aan je vaardigheden.

Van A t/m C
Alle deelnemers van de zwemles voor volwassenen kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen (Zwem-ABC).

Dameszwemles:

Zwemles voor alleen dames. Wil je net als je kind of vriendin leren zwemmen en je A diploma behalen? Dan ben je van harte welkom op de vrijdagochtend.

De zwemlessen worden gegeven door professionele instructrices. De duur van de les is 45 minuten en dient wekelijks gevolgd te worden. Tevens is zwemkleding verplicht. (bikini, badpak of boerkini)

Je moet je van te voren inschrijven bij de receptie van het zwembad en dan kom je op een wachtlijst.

Voor meer informatie neem je telefonische contact op via 015-2565801.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje

Tarieven

Inschrijfgeld
38,00
10 badenkaart, 3 mnd geldig
180,00
Diplomazwemmen
40,40
Kerkpolderpas ( 1-malig)
8,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.