Vergaderzaal huren

Vergaderzaal huren

In de ruime, prettige vergaderzaal kunt u terecht met 16 personen. Kiest u voor een opstelling waarbij de stoelen in theateropstelling staan? Dan is er ruimte voor maximaal 50 personen. Parkeren tegenover het zwembad is gratis.

FACILITEITEN
In de zaal is een whiteboard en een flip-over aanwezig. Een beamer kunt u huren bij het zwembad. Bij aanvang van uw bijeenkomst staan de koffie en thee voor u klaar. Wilt u gebruik maken van een lunch of catering? Het zwembad neemt graag uw wensen met u door.

SPORTIEVE BIJEENKOMST
Uw bijeenkomst een sportief tintje geven? Bij Kerkpolder bent u hiervoor aan het juiste adres. In het omliggende natuurgebied kunt u tijdens uw (lunch)pauze heerlijk wandelen. Daarnaast heeft u voor of na uw bijeenkomst of tijdens uw lunchpauze gratis toegang tot de volgende activiteiten:

  • Vroegevogelzwemmen (maandag t/m vrijdag van 7.00 – 8.45 uur)
  • Lunchzwemmen (maandag t/m vrijdag van 12.00 – 13.00 uur)

0013_kerkpolder-lr-013.jpg

Tarieven vergaderzaal .        

Huur vergaderzaal per dag/per uur .              € 16.50

Huur vergaderzaal per dagdeel/per uur .    € 20.10

Huur beamer                                         Gratis

  • Gebruik flip-over: gratis
  • Wifi: gratis (code op aanvraag beschikbaar)
  • Koffie/thee/lunch/catering: prijzen afhankelijk van uw wensen

VERGADERRUIMTE HUREN

Wilt u meer informatie of de vergaderruimte reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@zwembadkerkpolder.nl of bel (015)-256 58 01. De vergaderruimte is niet beschikbaar voor feestjes en partijtjes.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.