Zwemfeestje / Zeemeerminnenfeestje
Binnen

Zwemfeestje / Zeemeerminnenfeestje

Een unieke beleving

Zwemfeestje:

Op woensdagmiddag van 14:00-17:00 uur onbeperkt vrij zwemmen met je vriendjes of vriendinnetjes!
Het zwemfeestje is inclusief entree, Jip menu box en cadeautje voor de jarige!

Minimaal 5 kinderen. Bij elke 5 kinderen mag één volwassene gratis naar binnen.
Let op, kinderen zonder diploma zijn verplicht zwembandjes te dragen. Zij mogen alleen in het water onder directe begeleiding door een volwassene. Per volwassene max. 2 kinderen zonder diploma!
Consumpties van de volwassenen moeten apart worden afgerekend.

Voor meer informatie of reservering kunt u contact opnemen met de receptie of de horeca via 015-2565801.

Contentpagina Kinderfeestjes - extra.jpg

Zwemmen als een zeemeermin/man:

Een unieke beleving

Zwemmen als een zeemeermin/man. Voor kinderen is het een unieke beleving. Tijdens een zeemeerminnenfeestje beleven ze een onvergetelijk onderwateravontuur.

Compleet verzorgd uitje

Onder begeleiding van een zwemlesgever leren kinderen zwemmen met een zeemeerminnenstaart. Aan het einde van het feestje is er tijd om nog even vrij te zwemmen. En dan…lekker eten en drinken met zijn allen!

Geschikt voor:

Kinderen met een A- en B- diploma

Bij elk verjaardagspartijtje hoort natuurlijk een feestmaal!

Daarom kunnen de kinderen voor het feestje genieten van Jip’s menubox aan de speciaal gereserveerde verjaardag tafel. De Jip’s menubox bestaat uit een patatje met mayo en ketchup, een snack (mini frikandelletjes, bitterballen of kipnuggets) limonade. Dit allemaal wordt geserveerd in de Jip box. Een waterijsje is ook inbegrepen en kan op elk gewenst moment genuttigd worden (muntje uit de box drukken en inleveren).

Spelregels

Al onze feestjes in het zwembad moeten van tevoren gereserveerd worden en zijn te boeken vanaf 6 personen (Zeemeerminnen feestje max. 10 personen). De ouders mogen gratis mee naar binnen, behalve als zij mee willen zwemmen, dan betalen zij het gebruikelijke tarief ‘vrijzwemmen’. Het is mogelijk om voor of na het zwemmen te eten. Bij alle feestjes is minimaal een A-diploma verplicht. (voor het zeemeerminnen feestje is A + B diploma verplicht) Alle feestjes zijn te reserveren tijdens de openingstijden van het zwembad. U moet een inschrijfformulier invullen en ondertekenen. In de vakanties hebben wij minder beschikbaarheid.

Tijden

Het zeemeerminfeestje is te reserveren tijdens het vrijzwemmen op woensdagmiddag.

Zeemeerminnenfeestje Wat heb je nodig?

Zwemkleding

Handdoek

Zeemeerminnenfeestje - header nieuw.jpg

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Zwemfeestje per persoon (vrijzwemmen + eten/drinken)
16,15
Zeemeermin/man feestje per persoon ( les + vrijzwemmen + eten/drinken)
23,75
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.