0015_kerkpolder-lr-015.jpg

Zwembad Kerkpolder beschikt over een ruime horecagelegenheid en buitenterras waar u voor of na het zwemmen kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, een broodje of een lekkere warme snack.

Er zijn diverse gezonde producten te verkrijgen in onze horeca, zoals een heerlijke verse muntthee of een bruin belegd broodje.

Onze horeca is zeer geschikt voor het vieren van kinderfeestjes, gecombineerd met een paar uurtjes vrijzwemmen of zeemeerminzwemmen.

Tijdens het vrijzwemmen en het familiezwemmen is onze zwembadbar open en kunt u al onze producten nuttigen op het terras van de zwemzaal.

0012_kerkpolder-lr-012.jpg

Mocht u niet gaan zwemmen maar toch van onze producten willen genieten kunt u altijd bij ons terecht tijdens de openingstijden van het zwembad.

Een koffie to GO is bij ons verkrijgbaar als u uw auto heeft geparkeerd op onze gratis parkeerplaats en u lekker gaat wandelen door ons mooie park!

Het nuttigen van eigen meegenomen consumpties is in onze horecagelegenheid niet toegestaan.

0014_kerkpolder-lr-014.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.