0015_kerkpolder-lr-015.jpg

Zwembad Kerkpolder beschikt over een ruime horecagelegenheid en buitenterras waar u voor of na het zwemmen kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, een broodje of een lekkere warme snack.

Er zijn diverse gezonde producten te verkrijgen in onze horeca, zoals een heerlijke verse muntthee of een bruin belegd broodje.

Onze horeca is zeer geschikt voor het vieren van kinderfeestjes, gecombineerd met een paar uurtjes vrijzwemmen of zeemeerminzwemmen.

Tijdens het vrijzwemmen en het familiezwemmen is onze zwembadbar open en kunt u al onze producten nuttigen op het terras van de zwemzaal.

0012_kerkpolder-lr-012.jpg

Mocht u niet gaan zwemmen maar toch van onze producten willen genieten kunt u altijd bij ons terecht tijdens de openingstijden van het zwembad.

Een koffie to GO is bij ons verkrijgbaar als u uw auto heeft geparkeerd op onze gratis parkeerplaats en u lekker gaat wandelen door ons mooie park!

Het nuttigen van eigen meegenomen consumpties is in onze horecagelegenheid niet toegestaan.

0014_kerkpolder-lr-014.jpg

Een gezonde sportomgeving

Zwembad Kerkpolder (Sportfondsen) vindt het belangrijk dat de mensen die komen sporten zich in een gezonde sportomgeving kunnen bewegen. Een omgeving waar je lekker en gezond kunt eten en drinken, waar bewust wordt omgegaan met alcohol, de accommodatie rookvrij is en waar het goede voorbeeld wordt gegeven als het gaat om gezond gedrag. Zwembad Kerkpolder is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen en de volwassenen die hen omringen.

We maken duidelijk afspraken over de drie thema’s in ons beleid over de gezonde sportomgeving, communiceren dit en maken dit zichtbaar binnen de accommodatie. Tevens zorgen we dat onze werknemers dit uitgedragen en er naar handelen.

Zo geven we kinderen het goede voorbeeld binnen onze accommodatie en bieden we iedereen een gezonde sportomgeving.

Alcoholbeleid:

We maken geen promotie voor de verkoop van alcoholische dranken. Het aanbod is zeer beperkt.

Gezonde eetomgeving:

We hebben een gezond aanbod en presenteren dit aantrekkelijk een opvallend.

We doen dit volgens de Richtlijn Eetomgevingen die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.

- ons aanbod passen we stap voor stap aan richting meer Schijf van Vijf producten

- we presenteren gezondere en duurzamere keuzes aantrekkelijk en opvallend

TROTS OP ONZE TOPPESTATIE

Top-prestatie 2022 horeca.jpg

GEZONDER

Na een bezoek aan zwembad Kerkpolder gaat er niets boven samen nagenieten in de horecagelegenheid of op het (zwemmers)terras. In onze horeca kunt u ook kiezen uit een gezonder aanbod. Team:Fit en JOGG hebben hieraan bijgedragen. Team:Fit is hierbij de werkwijze waarmee JOGG (jongeren op gezond gewicht) zich inzet voor een gezondere sportomgeving, onder andere door het voedingsaanbod in sportkantines en horeca van accommodaties gezonder te maken. Daarnaast is er aandacht voor een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholgebruik. Zwembad Kerkpolder schaarde zich achter dit initiatief en ging ervoor! En met wat voor een resultaat…U kunt kiezen voor gezondere producten en wij zijn trots op de door Team:Fit – JOGG en de Wethouder overhandigde TOPPRESTATIE.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.