Zwemles voor volwassenen
Binnen

Zwemles voor volwassenen

Zwemles is voor iedereen

Zwemles voor Volwassenen

Zwemles is voor iedereen. Of je nu elf, dertig of tachtig bent; ook jij kunt het leren! Heb je al diploma’s, maar wil je je zwemvaardigheden verbeteren? Of wil je weer vertrouwd raken met water? Ook dan kun je meedoen met de zwemles voor volwassenen.

Leren zwemmen
Zwemmen begint met vertrouwen in je eigen kunnen. Daarom zetten we bij het zwemmen voor volwassenen in op een fijne en relaxte sfeer. Onder begeleiding van onze zwemlesgevers raak je vertrouwd met water. In een kleine groep leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.

Van A t/m C
Alle deelnemers van de zwemles voor volwassenen kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen (Zwem-ABC).

Deze lessen worden gegeven op woensdag avond.

De zwemlessen worden gegeven door professionele instructrices/instructeurs. Duur van de lessen is 45 minuten en dienen wekelijks gevolgd te worden.

U moet zich van te voren inschrijven bij de receptie van het zwembad, u komt op een wachtlijst.

Bel voor meer informatie 015 – 2565801.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Inschrijfgeld
38,00
10 badenkaart, 3 mnd geldig
180,00
Diplomazwemmen
42,40
Kerkpolderpas ( 1-malig)
8,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.