Het terrein van zwembad Kerkpolder is ROOKVRIJ.

Het terrein van zwembad Kerkpolder is ROOKVRIJ.

Zwembad Kerkpolder is rookvrij

Beste zwembad bezoekers,

Vanaf 1 januari 2022 zijn wij rookvrij

Zwembad Kerkpolder is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 januari 2022 de stap naar een rookvrij terrein.

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt zwembad Kerkpolder iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Met een rookvrij terrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

Vanaf 1 januari 2022 zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op ons terrein, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. Dit geldt ook voor het roken van e-sigaretten en aanverwante producten. De entree en plekken binnen ons terrein, zoals langs d fietsenstalling en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met Kerkpolder te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Voor vragen kunt u terecht via info@zwembadkerkpolder.nl . Lees meer over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.

rookvrije-generatie

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.