Het terrein van zwembad Kerkpolder wordt binnenkort ROOKVRIJ.

Het terrein van zwembad Kerkpolder wordt binnenkort ROOKVRIJ.

Zwembad Kerkpolder wordt binnenkort rookvrij

Beste zwembad bezoekers,

Het terrein van zwembad Kerkpolder wordt binnenkort ROOKVRIJ.

Zwembad Kerkpolder is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom binnenkort de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt zwembad Kerkpolder iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers, ouders of medewerkers van de accommodatie. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Binnenkort zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op terrein, ook rokers! We gaan rokers wel vragen om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De hoofdingang, de verenigingsingang en andere plekken binnen ons terrein, zoals fietsenstallingen en het terras worden rookvrij. In de grond en aan de gevel geplaatste asbakken worden verwijderd.

Wij zullen u de komende tijd verder informeren. Voor vragen u een email sturen naar info@zwembadkerkpolder.nl

Tot zover alvast bedankt voor uw begrip!

rookvrije-generatie

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.